Beginpagina > Welkom

Welkom

Alle versies van dit artikel: [English] [français] [Nederlands]

Je bent versleten en wilt gespaard blijven van de hedendaagse stress ? Je hebt wat rust nodig en wenst een nieuwe plek te ontdekken? Marie en Marc heten je welkom in hun boerderij van Surice.

Laat je verleiden door de charme van de “Valleien van het Levend Water”!

Wie van natuur houdt zal ongetwijfeld een uitstap naar de beek Hermeton plannen. Met de mountainbike kun je ook even langs de beek een prachtige tocht maken. Trek er eens uit het gezelschap van een lastezel langs de bewegwijzerde routes…

Stap dan in de tractor van de eigenaar! Breng de producten van de boerderij mee voor een heerlijke lunch… Als er een kalf geboren wordt kun je ook zelfs Marc een hand geven!

Een mooi stuk gazon is bestemd voor de gasten. Daar wordt uw picknick een waar plezier ! De kinderen kunnen er ook zich ontspannen.

De slaapkamer geeft uit op een uitgerust terrasje. Vlakbij kun je de landbouwkundige gebouwen ontdekken. De boer brengt je graag voor een bezoekje.

Zin om een wandeling ? Achter de kerk ligt een prachtige boomgaard. Daar kom je links en rechts langs kinderspelletjes, een voetbalterrein, een barbecue en talrijke andere uitrustingen.

Surice en de boerderij van Marie en Marc bieden je een unieke natuurlijke rijkdom. De eigenaars stellen alles in het werk om je verblijf onvergetelijk te maken.